UNF behöver alltid bli större. På så sätt kan vi påverka mer och anordna fler och större arrangemang och aktiviteter. Ju fler desto bättre helt enkelt! För att det ska bli lite extra kul att värva nya medlemmar till UNF så får du nu en biobiljett per medlem som du värvar till UNF.

Vad är värva och hur gör jag?

Att värva innebär att du får en person att bli medlem i UNF. Du kan göra det enkelt för dig och värva en vän till UNF. Eller varför inte prata med de du träffar i skolan eller på träningen? Vill du utmana dig själv lite extra kan du ställa dig i centrum eller i en galleria och prata med förbipasserande om UNF och fråga om denne är intresserad av att bli medlem.

Hur blir en medlem i UNF?

Om du känner eller träffar någon som är intresserad av att gå med i UNF så kan du antingen be denne att fylla i en fysisk medlemstalong eller gå in på unfdalarna.se/blimedlem. Om blir medlem genom unfdalarna.se är det viktigt att personen bekräftar sitt medlemskap genom att trycka på länken som kommer i ett SMS eller vi mail. Om personen blir medlem genom en fysisk medlemstalong så måste du spara den tills du skickat in den till oss. Det kan du göra genom att trycka på knappen här ovan.

Hur får jag tag på fysiska medlemstalonger?

Hör av dig till oss så postar vi en bunt medlemstalonger till dig! Eller lämnar över under någon UNF aktivitet.


Regler och villkor

Du kan max samla 10 stycken biobiljetter. Detta gäller tillsvidare.

Kampanjen gäller tillsvidare så långt lagret räcker.

Kampanjen gäller enbart för nya medlemmar till UNF. Inte personer som tidigare varit medlemmar eller som inte bekräftat sitt medlemskap för innevarande år.

Kampanjen gäller enbart för personer som blir medlemmar i UNF Dalarna.

Kampanjen gäller för personer som blir medlem i UNF från och med 16:e juli.

Biobiljetten levereras digitalt och det kan ta upp till 4 veckor från att vi mottagit din ansökan till du får dina biljetter.

För att en person ska räknas som värvad till UNF krävs det att personen har läst, förstått och godtagit UNF:s medlemslöftet. Personen måste ha fyllt i sina kontaktuppgifter inklusive namn och personnummer på en värvartalong eller på unfdalarna.se/blimedlem.