Warning: session_start(): open(/storage/content/55/106755/unfdalarna.se/sessions/sess_gq6tm2lvlr1hqgbe7o2fn9vg94, O_RDWR) failed: Read-only file system (30) in /storage/content/55/106755/unfdalarna.se/public_html/index.php on line 2 Om UNF - UNF Dalarna
Bli medlem!
Bli medlem
Meny

Om UNF

Ungdomens Nykterhetsförbund, UNF, är Sveriges främsta ungdomsorganisation som arbetar för en helnykter livsstil. Vi finns i ca 125 föreningar över hela landet och i verksamheten finns så skilda saker som teater, discon, studiecirklar och kaféer.

Vi är partipolitiskt och religiöst obundna, men vi agerar politiskt! Vi låter politikerna veta vad vi tycker i frågor som är viktiga för oss. Vi har kontakt med politiker på lokalplanet och på riksnivå. Vi skriver insändare och gör ölköpskontroller för att se om butikerna säljer alkohol till minderåriga. Våra medlemmar har mängder av kurser att välja mellan, allt för att utveckla det egna engagemanget.

En stor del i vår verksamhet bygger på demokrati och internationellt arbete. Vi ger medlemmarna demokratiska verktyg för att påverka, medvetna om att det ger respekt för vår organisation. Den internationella solidariteten är en viktig del som vi bland annat utvecklar genom stort utbyte och samarbete med länder över hela världen.

Medlem i UNF kan vem som helst mellan 13 och 25 år vara, och just nu är vi ungefär 7 400 stycken. Här kan du läsa mer om vilka vi är och vad vi gör, och under medlemssidorna kan du få mer information om hur man blir medlem.

Läs mer på unf.se

Logo FacebookUNF Dalarnas Facebook-grupp

Ett fel uppstod - unfdalarna.se

Ett fel har uppstått

Felet har loggats och en felrapport har skickats till sidans ansvariga.

Sidan borde vara fungerande inom en snar framtid men om felet kvarstår ber vi dig rapportera det till oss på följande adress: jesper@level15.se