Warning: session_start(): open(/storage/content/55/106755/unfdalarna.se/sessions/sess_asfae82s3vs69gcmrp0gu656s0, O_RDWR) failed: Read-only file system (30) in /storage/content/55/106755/unfdalarna.se/public_html/index.php on line 2 Föreningar - UNF Dalarna
Bli medlem!
Bli medlem
Meny

Föreningar

I Dalarna finns det föreningar på flera orter (välj en förening i menyn för att se mer vad den sysslar med), och man är alltid välkommen att hoppa in och vara med i en förening som redan finns.

Starta ny förening

Skulle det dock vara så att man inte hittar någon förening som inriktar sig på något man själv tycker är kul eller att det inte finns någon nära där du bor, så finns det en annan möjlighet, och det är att starta en egen förening.

För att starta en ny förening måste man vara minst 5 personer och alla måste vara medlemmar i UNF. Är ni fem personer som vill samma sak, så hör av er till vår konsulent för att få hjälp att komma igång.

Logo FacebookUNF Dalarnas Facebook-grupp

Ett fel uppstod - unfdalarna.se

Ett fel har uppstått

Felet har loggats och en felrapport har skickats till sidans ansvariga.

Sidan borde vara fungerande inom en snar framtid men om felet kvarstår ber vi dig rapportera det till oss på följande adress: jesper@level15.se