Bli medlem!
Bli medlem
Meny

 

Gör som över 5000 andra ungdomar i åldern 13 till 25 år. Gå med i UNF och i kampen för en mer demokratisk och solidarisk värld fri från droger.

Engagera dig i UNF på tre minuter:


I UNF ger vi dig som ung en plattform och verktyg för att engagera dig i det du tycker är viktigt. Vi skapar all verksamhet själva utifrån vad vi tycker är viktigt.

I UNF kan du exempelvis:

Starta en politisk grupp
Påverka den svenska drogpolitiken tillsammans med dina kamrater, starta en Feministisk grupp, Arrangera en aktion för ungas röst i samhället.
Gaming
Hitta vänner att spela med på fritiden, diskutera gamingkulturen, arrangera en onlineturnering och arrangera ett LAN tillsammans med dina vänner.
Bestäm över din fritid
Du och dina vänner kan själva påverka och skapa er fritid. Starta en förening i UNF som ni själva väljer vad ni vill hitta på i. Få hjälp med verktyg för att kunna skapa och arrangera verksamhet.

Som medlem skriver du under vårt medlemslöfte:

"Som medlem i UNF lovar jag att arbeta för ett bättre samhälle utifrån IOGT-NTO-rörelsens grundsatser. Därmed lovar jag att leva helnyktert, det vill säga att ej använda drycker med högre alkoholhalt än 2,25 volymprocent, ej heller narkotika eller andra gifter med berusande effekt."

 

Logo FacebookUNF Dalarnas Facebook-grupp