Bli medlem!
Bli medlem
Meny

Årsmöte 2019

Det har blivit dags för årsmöten för alla Sveriges UNF Föreningar. Syftet med årsmöten är att alla medlemmar ska ha möjlighet att komma till tals och tycka till om vad föreningen gjort under året och vad föreningen ska göra under det kommande året.

Under årsmötet kommer också en ny styrelse för föreningen att väljas. Känner du någon som passar i styrelsen eller är du själv intresserad så är årsmötet ett utmärkt tillfälle för att nominera dig själv eller någon annan.

I år samlar UNF Dalarna de föreningar som vill på ICE i Borlänge den 16:e februari för att gemensamt spela Lasergame, Bullride, Catch the light och Lufthockey. Vi samlas cirka 13:00 på ICE i Borlänge (Tiden kan komma att ändras.) Varje förening har ett årsmöte och har sedan aktiviteter resten av dagen. Vi åter också Taco-buffé under dagen. Självklart är alla kostnadsfritt. Men för att delta behöver du vara medlem i UNF eller bli det på plats.

Anmäler dig gör du här!

 

Kontakt

emil.lisell@unf.se

073-383 83 19

Snapchat: emillisell

 

Förhinder?

Se till att avanmälan dig senast fredag den 8/2.

 

Varför ska vi ha årsmöte?

Årsmötet är UNF Föreningens högst beslutande organ. Alla UNF Förningar måste ha ett årsmöte varje år. Detta för att UNF är en demokratisk organisation där alla medlemmar ska kunna komma till tals och uttrycka sina åsikter. Om föreningen inte själv bestämmer att ha ett årsmöte så kan Distriktsstyrelsen bestämma när det ska vara. Om föreningen är inaktiv och inte har ett årsmöte kan Distriktsstyrelsen bestämma att lägga ner föreningen, då tillfaller alla föreningens tillgångar UNF Dalarna. Om en UNF förening har årsmöte före utgången av februari och rapporterar in det får föreningen verksamhetsbidrag från UNF Förbundet.

 

Varför får jag SMS från UNF?

Ditt telefonnummer har registerrats på någon som är eller har varit medlem i UNF de senaste åren. Om du inte längre vill ha SMS-utskick så kan du maila oss, kom ihåg att uppge ditt namn och telefonnummer: emil.lisell@unf.se

Logo FacebookUNF Dalarnas Facebook-grupp